Catering Guide Dergisi | BİTKİDEN, Uluslararası Çay Günü’nde güvenli tüketime dikkat çekti.30 mai 2025
Hürriyet Gazetesi | 3 haftada 20 ürün geri döndü: Aflatoksin ve Pestisit’te neden sınıfta kalıyoruz30 mai 2025
Partager Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Courriel Sürdürülebilirlik Nedir?, İsraf Edilen Gıdanın Zararları, Gıdada Sürdürülebilirlik için Tedarik Zinciri Yönetimi ve Güvenilir Gıda üzerinde güzel bir sohbet gerçekleştirilmiştir.
Catering Guide Dergisi | BİTKİDEN, Uluslararası Çay Günü’nde güvenli tüketime dikkat çekti.30 mai 2025
Hürriyet Gazetesi | 3 haftada 20 ürün geri döndü: Aflatoksin ve Pestisit’te neden sınıfta kalıyoruz30 mai 2025