Catering Guide Dergisi | BİTKİDEN, Uluslararası Çay Günü’nde güvenli tüketime dikkat çekti.30 Mai 2025
Hürriyet Gazetesi | 3 haftada 20 ürün geri döndü: Aflatoksin ve Pestisit’te neden sınıfta kalıyoruz30 Mai 2025
Teilen Sie Facebook Twitter LinkedIn Pinterest E-Mail Sürdürülebilirlik Nedir?, İsraf Edilen Gıdanın Zararları, Gıdada Sürdürülebilirlik için Tedarik Zinciri Yönetimi ve Güvenilir Gıda üzerinde güzel bir sohbet gerçekleştirilmiştir.
Catering Guide Dergisi | BİTKİDEN, Uluslararası Çay Günü’nde güvenli tüketime dikkat çekti.30 Mai 2025
Hürriyet Gazetesi | 3 haftada 20 ürün geri döndü: Aflatoksin ve Pestisit’te neden sınıfta kalıyoruz30 Mai 2025