Öne Çıkanlar
Gaziantep’te düzenlenen MFF Orta Doğu Gıda Fuarı’nın ikinci gününde, GSO Gıda Zirvesi; “Yeni Dünyada Yeni…
Weltnachrichten
EIT Food’un (Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü) yayınlamış olduğu araştırma raporunda, veriler, 17 Avrupa ülkesinden yaklaşık 300 üyesi olan çevrimiçi bir topluluk olan Vatandaş Katılım Forumu’nda toplanmış olup araştırmaya yemek hakkında konuşmak isteyen…
Birleşmiş Milletler’in çağrısıyla her yıl 5 Haziran’da kutlanan Dünya Çevre Günü, bu yıl da milyonlarca insanı ortak bir çevre…
Cüneyt Özdemir’in sunmuş olduğu 19. Saat Ana Haber programında gıda alanında yıllardır biriken bilgi kirliliği, STT ve TETT kavramları…
BİTKİDEN, Uluslararası Çay Günü’nde güvenli tüketime dikkat çekti , Ambalajsız ve kontrolsüz ürünler ciddi sağlık riski taşıyor Dünyada sudan sonra…
Tarım ve Orman Bakanlığı, Ocak 2025’te yeni yönetmelikle pestisit limitlerine AB standardı getirdi. Bakanlığın 3 aylık uyum süresinin üstünden…
Popüler Yazılar
Von Tech
Gerade eingegangene Beiträge
Bitki bazlı gıdalar, bireylerin beslenme alışkanlıklarını değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda çevresel ve ekonomik sürdürülebilirlik için çözüm sunmada kritik bir…
Son zamanlarda hem çevreye ve hayvanlara zararı olmayan hem de daha sağlıklı bitkisel içerikli ürünlere talep giderek artıyor. Tüketicilerin…
2025 gıda trendleri, sürdürülebilirlik odaklı bir dönüşümle geleceğin mutfak anlayışını şekillendiriyor. Bitki bazlı beslenme ve çevre dostu inovasyonlar, yalnızca…
Dünyanın dört bir yanında her gün milyonlarca insan açlıkla mücadele ederken, diğer yandan üretilen gıdanın önemli bir kısmı tüketilmeden…
İzmir Buca’da kızı ve torunu ile yediği kumpirden zehirlenerek hastaneye kaldırılan 60 yaşındaki Servet Polat’ın taburcu olduktan iki gün…
Bu Sabah programında Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile Salmonella bakterisinin ne kadar yaygın olduğu, nasıl bulaştığı ve sağlığımız…
Ausgewählte Beiträge
Updates abonnieren
Erhalten Sie die neuesten kreativen Nachrichten von FooBar über Kunst, Design und Wirtschaft.