Öne Çıkanlar
Gaziantep’te düzenlenen MFF Orta Doğu Gıda Fuarı’nın ikinci gününde, GSO Gıda Zirvesi; “Yeni Dünyada Yeni…
Dünyadan Gelişmeler
EIT Food’un (Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü) yayınlamış olduğu araştırma raporunda, veriler, 17 Avrupa ülkesinden yaklaşık 300 üyesi olan çevrimiçi bir topluluk olan Vatandaş Katılım Forumu’nda toplanmış olup araştırmaya yemek hakkında konuşmak isteyen…
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) 1945’teki kuruluşuna ithafen her yıl 16 Ekim’de kutlanan Dünya Gıda Günü, bu…
Gıda alerjisi görülme sıklığı tüm dünyada artıyor. Gıda alerjisi erişkinlerde yüzde 3, çocuklardaysa yüzde 6 sıklıkta görülüyor. Geçtiğimiz günlerde…
Ekmek küfünü atıp, kalanını yemekle tasarruf etmiyor, aksine bedeninize toksik madde yükleyerek sağlık sorunlarına zemin hazırlıyorsunuz. Küfler, bitkisel veya…
Popüler Yazılar
From Tech
Posts Just In
BİTKİDEN, Uluslararası Çay Günü’nde güvenli tüketime dikkat çekti , Ambalajsız ve kontrolsüz ürünler ciddi sağlık riski taşıyor Dünyada sudan sonra…
Tarım ve Orman Bakanlığı, Ocak 2025’te yeni yönetmelikle pestisit limitlerine AB standardı getirdi. Bakanlığın 3 aylık uyum süresinin üstünden…
Bitki Bazlı Gıdalar Derneği (BİTKİDEN) Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akdağ, “Fonksiyonel besinler, çevre dostu içerikler ve biyoçeşitliliği destekleyen yerel…
Gaziantep’te düzenlenen MFF Orta Doğu Gıda Fuarı’nın ikinci gününde, GSO Gıda Zirvesi; “Yeni Dünyada Yeni Gıda Ekonomi Sistemi Paneli”…
Sosyal medyada yayılan “tavuk tüketmek erkekleri dişileştirir” iddiasına uzmanlardan yanıt geldi. Bu iddianın bilimsel bir karşılığı olmadığına dikkat çeken…
US News & World Report’un en iyi diyetler sıralamasında ilk sırada Akdeniz Diyeti yer alırken, onu DASH ve fleksitaryen…
Featured Posts
Subscribe to Updates
Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.