Öne Çıkanlar
Gaziantep’te düzenlenen MFF Orta Doğu Gıda Fuarı’nın ikinci gününde, GSO Gıda Zirvesi; “Yeni Dünyada Yeni…
Global Developments
EIT Food’un (Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü) yayınlamış olduğu araştırma raporunda, veriler, 17 Avrupa ülkesinden yaklaşık 300 üyesi olan çevrimiçi bir topluluk olan Vatandaş Katılım Forumu’nda toplanmış olup araştırmaya yemek hakkında konuşmak isteyen…
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9 Temmuz’da yani bugün yurdun büyük bir bölümünde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini açıkladı. İstanbul’da…
Yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte gıda güvenliği daha da önem kazanırken, dondurulmuş gıdalar hem sağlıklı hem sürdürülebilir hem de…
Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi’nce yürütülen Safe2Eat kampanyasına bu yıl Türkiye de dâhil oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde yürütülecek…
Popüler Yazılar
From Tech
Posts Just In
2025 gıda trendleri, sürdürülebilirlik odaklı bir dönüşümle geleceğin mutfak anlayışını şekillendiriyor. Bitki bazlı beslenme ve çevre dostu inovasyonlar, yalnızca…
Dünyanın dört bir yanında her gün milyonlarca insan açlıkla mücadele ederken, diğer yandan üretilen gıdanın önemli bir kısmı tüketilmeden…
İzmir Buca’da kızı ve torunu ile yediği kumpirden zehirlenerek hastaneye kaldırılan 60 yaşındaki Servet Polat’ın taburcu olduktan iki gün…
Bu Sabah programında Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile Salmonella bakterisinin ne kadar yaygın olduğu, nasıl bulaştığı ve sağlığımız…
Türk Gıda Kodeksi Tüketicileri Bilgilendirme ve Etiketleme Yönetmeliği Kılavuzu’nda bitki bazlı gıdalara ilişkin düzenlemelere yer verilmesini memnuniyetle karşılandı. İSTANBUL…
Konserve yapımı, uzun yıllardır hem geleneksel olarak evlerde kullandığımız hem de gıda endüstrisinin raflarda bizlere farklı seçenekler sunmak için…
Featured Posts
Subscribe to Updates
Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.