Öne Çıkanlar
Gaziantep’te düzenlenen MFF Orta Doğu Gıda Fuarı’nın ikinci gününde, GSO Gıda Zirvesi; “Yeni Dünyada Yeni…
Dünyadan Gelişmeler
EIT Food’un (Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü) yayınlamış olduğu araştırma raporunda, veriler, 17 Avrupa ülkesinden yaklaşık 300 üyesi olan çevrimiçi bir topluluk olan Vatandaş Katılım Forumu’nda toplanmış olup araştırmaya yemek hakkında konuşmak isteyen…
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) 1945’teki kuruluşuna ithafen her yıl 16 Ekim’de kutlanan Dünya Gıda Günü, bu…
Gıda alerjisi görülme sıklığı tüm dünyada artıyor. Gıda alerjisi erişkinlerde yüzde 3, çocuklardaysa yüzde 6 sıklıkta görülüyor. Geçtiğimiz günlerde…
Ekmek küfünü atıp, kalanını yemekle tasarruf etmiyor, aksine bedeninize toksik madde yükleyerek sağlık sorunlarına zemin hazırlıyorsunuz. Küfler, bitkisel veya…
Popüler Yazılar
From Tech
Posts Just In
Dünyanın dört bir yanında her gün milyonlarca insan açlıkla mücadele ederken, diğer yandan üretilen gıdanın önemli bir kısmı tüketilmeden…
İzmir Buca’da kızı ve torunu ile yediği kumpirden zehirlenerek hastaneye kaldırılan 60 yaşındaki Servet Polat’ın taburcu olduktan iki gün…
Bu Sabah programında Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile Salmonella bakterisinin ne kadar yaygın olduğu, nasıl bulaştığı ve sağlığımız…
Türk Gıda Kodeksi Tüketicileri Bilgilendirme ve Etiketleme Yönetmeliği Kılavuzu’nda bitki bazlı gıdalara ilişkin düzenlemelere yer verilmesini memnuniyetle karşılandı. İSTANBUL…
Konserve yapımı, uzun yıllardır hem geleneksel olarak evlerde kullandığımız hem de gıda endüstrisinin raflarda bizlere farklı seçenekler sunmak için…
Süt ve süt ürünlerine getirilen yeni düzenlemeleri, etiketlerdeki yasaklamaları ve gıda okuryazarlığını ele aldık. Ayrıca, STT ve TETT arasındaki…
Featured Posts
Subscribe to Updates
Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.