Personalizzare le preferenze di congedo

Utilizziamo i cookie per aiutarvi a navigare in modo efficiente sulla nostra piattaforma e a svolgere determinate funzioni. Di seguito troverete informazioni dettagliate su tutti i cookie per ciascuna categoria di consenso.

I cookie classificati come "essenziali" vengono memorizzati sul browser dell'utente in quanto indispensabili per l'esecuzione delle funzionalità di base del sito. ... 

Sempre attivo

I cookie necessari sono essenziali per le funzioni di base del sito web e senza di essi il sito non funzionerebbe come previsto. Questi cookie non memorizzano alcun dato di identificazione personale.

Nessun cookie da visualizzare.

I cookie funzionali aiutano a svolgere alcune funzioni, come la condivisione dei contenuti del sito web sulle piattaforme dei social media, la raccolta di feedback e altre funzioni di terze parti.

Nessun cookie da visualizzare.

I cookie analitici sono utilizzati per capire come i visitatori interagiscono con il sito web. Questi cookie aiutano a fornire informazioni su metriche quali il numero di visitatori, la frequenza di rimbalzo, la fonte di traffico, ecc. Questi cookie aiutano a fornire informazioni su parametri quali il numero di visitatori, la frequenza di rimbalzo, la fonte di traffico, ecc.

Nessun cookie da visualizzare.

I cookie di prestazione sono utilizzati per comprendere e analizzare gli indici di prestazione chiave del sito web che aiutano a fornire una migliore esperienza ai visitatori.

Nessun cookie da visualizzare.

I cookie pubblicitari vengono utilizzati per fornire ai visitatori annunci pubblicitari personalizzati in base alle pagine precedentemente visitate e per analizzare l'efficacia della campagna pubblicitaria.

Nessun cookie da visualizzare.

Uluslararası Bitki Bazlı Gıdalar Çalışma Grubu tarafından düzenlenen “Bitkisel Gıda Endüstrisi Forumu ve Gençlik Forumu” panelinin moderatörlüğünü üstlenen BİTKİDEN Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akdağ, sürdürülebilir beslenme yolculuğunda gençlerin önemine dikkat çekti. Akdağ, “İklim değişikliği, gıda güvensizliği ve sürdürülebilir uygulamalar için acil ihtiyaç gibi karmaşık zorluklarla karşı karşıya olan bir dünyada, inovasyon ve eylemin meşalesini gençlerimizin taşıdığına inanıyoruz” dedi.

Uluslararası Bitki Bazlı Gıdalar Çalışma Grubu’nun (IPBWG) Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlediği ‘‘Sürdürülebilir Gıda Sistemlerine Doğru Geçiş Sürecinde Bitki Bazlı Gıdaların Rolü’’ konferansı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Hibrit olarak düzenlenen konferansa IPBWG üyeleri arasında yer alan Bitki Bazlı Gıdalar Derneği (BİTKİDEN) de katılım sağladı. 

BİTKİDEN Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akdağ, Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği Gıda Sistemleri Dönüşümü Politika Yöneticisi Stephanie Maw ile birlikte konferans kapsamındaki “Bitkisel Gıda Endüstrisi Forumu ve Gençlik Forumu” panelinin moderatörlüğünü üstlendi. Panelde, Z kuşağının çevre konusunda daha bilinçli olması ve bitki bazlı diyetlerin benimsenmesine nasıl öncülük edebilecekleri konularına değinildi.

“Gençler sürdürülebilirlik yolunda hayati öneme sahip”

Paneldeki konuşmasında, bitki bazlı sürdürülebilir gıda sisteminde kuşakları birleştirme yolculuğuna çıktıklarını söyleyen Ebru Akdağ, şu ifadeleri kullandı: “Bu, sürdürülebilir ve bilimsel bir yaklaşımla gıda sistemlerinde bitkisel gıdaları merkeze koymayı vaat eden bir yolculuk. İklim değişikliği, gıda güvensizliği ve sürdürülebilir uygulamalar için acil ihtiyaç gibi karmaşık zorluklarla karşı karşıya olan bir dünyada, inovasyon ve eylemin meşalesini gençlerimizin taşıdığına inanıyoruz. Sürdürülebilirlik, bitki bazlı diyetler ve gençlerimizin uluslararası hukuk aracılığıyla iklim değişikliği ile başa çıkma sürecinde hayati bir rol oynuyor. Gençlerimiz, sürdürülebilir ve adil bir dünya yolunda yürüdüğümüz yolu şekillendirmede hayati öneme sahip. Bireysel ve çevresel faktörlerin dengede olduğu; mutlu, sağlıklı, huzurlu ve sürdürülebilir bir yaşam için bitki bazlı beslenme alışkanlığını topluma yaymak adına bir araya gelerek güçlendirilmiş bir gelecek inşa edebiliriz.”

Condividi.

I commenti sono chiusi.

it_ITItaliano