İzin Tercihlerini Özelleştir

Çerezleri, platformumuzda verimli bir şekilde gezinmenize ve belirli işlevleri gerçekleştirmenize yardımcı olmak için kullanıyoruz. Aşağıda her bir izin kategorisi altında, tüm çerezler hakkında ayrıntılı bilgi bulacaksınız.

"Gerekli" olarak kategorize edilen çerezler, sitenin temel işlevlerinin gerçekleştirilmesinde vazgeçilemez nitelikte olduklarından tarayıcınızda saklanır. ... 

Her Zaman Aktif

Gerekli çerezler, web sitesinin temel işlevleri için çok önemlidir ve web sitesi bunlar olmadan amaçlandığı şekilde çalışmayacaktır.Bu çerezler kişisel olarak tanımlanabilecek herhangi bir veriyi saklamaz.

Görüntülenecek çerez yok.

İşlevsel çerezler, web sitesinin içeriğini sosyal medya platformlarında paylaşmak, geri bildirim toplamak ve diğer üçüncü taraf özellikleri gibi belirli işlevlerin gerçekleştirilmesine yardımcı olur.

Görüntülenecek çerez yok.

Analitik çerezler, ziyaretçilerin web sitesiyle nasıl etkileşime girdiğini anlamak için kullanılır. Bu çerezler, ziyaretçi sayısı, hemen çıkma oranı, trafik kaynağı vb. Gibi ölçümler hakkında bilgi sağlamaya yardımcı olur.

Görüntülenecek çerez yok.

Performans çerezleri, ziyaretçilere daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmaya yardımcı olan web sitesinin temel performans indekslerini anlamak ve analiz etmek için kullanılır.

Görüntülenecek çerez yok.

Reklam çerezleri, ziyaretçilere daha önce ziyaret ettikleri sayfalara göre özelleştirilmiş reklamlar sunmak ve reklam kampanyasının etkinliğini analiz etmek için kullanılır.

Görüntülenecek çerez yok.

Haberler & Duyurular​

Duyurular & Etkinlikler

Bitkiden Derneği Lansmanımız Gerçekleşti

BİTKİDEN Derneği’nin yol haritasını, bitki bazlı gıdalara geçiş sürecini, Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri ve gelecek trendlerini, paylaşmak üzere Yönetim Kurulu Başkanımız Ebru Akdağ’ın ev sahipliğinde EAPF (Avrupa Bitki Bazlı Gıdalar Derneği) Genel Sekreteri Siska Pottie’nin konukluğunda basın mensupları ve influencer’lar ile bir araya geldik. Ece Vahapoğlu’nun moderatörlüğünü üstlendiği toplantımızın ardından

Görüntüle »

Sektör Söyleşileri Gıda Mühendisi ve Tüketici İlişkileri – Soframızdaki Hurafeler

Odamızın YouTube kanalından canlı olarak yayınlanan, moderatörlüğünü Odamız Yönetim Kurulu Yazman Üyesi Funda Uyar Özpınar’ın yaptığı, Odamız İstanbul Şube YK Üyesi, Gıda Yüksek Mühendisi Ebru Akdağ’ın konuşmacı olarak katıldığı “Soframızdaki Hurafeler” başlıklı sektör söyleşimizi 29 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirdik.

Görüntüle »

Gıda ambalajları bizi kandırıyor mu? Etikette yazanlar ne anlama geliyor? İşte bir gıda mühendisinin uyarıları ve ‘Sakın almayın’ dediği ürünler

Hemen her gün gıda alışverişi yapıyoruz ama kaçımız aldığımız ürünlerin ambalajını okuyoruz? Sepete attığımız ürünlerin gramajları yanlış, son tüketim tarihleri geçmiş olabiliyor. Üstelik açıkta kontrolsüz satılan birçok gıda, içeriğinde yer aldığı iddia edilen malzemeleri barındırmayabiliyor. İşte bu nedenle ürünlerin etiket bilgilerini okumak oldukça önemli. Peki etikette yazanlar neyi ifade ediyor?

Görüntüle »

Sürdürülebilir Gıda Sistemlerinde Değişimin Anahtarı Z Kuşağı

Uluslararası Bitki Bazlı Gıdalar Çalışma Grubu tarafından düzenlenen “Bitkisel Gıda Endüstrisi Forumu ve Gençlik Forumu” panelinin moderatörlüğünü üstlenen BİTKİDEN Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akdağ, sürdürülebilir beslenme yolculuğunda gençlerin önemine dikkat çekti. Akdağ, “İklim değişikliği, gıda güvensizliği ve sürdürülebilir uygulamalar için acil ihtiyaç gibi karmaşık zorluklarla karşı karşıya olan bir

Görüntüle »
tr_TRTürkçe