Öne Çıkanlar
Gaziantep’te düzenlenen MFF Orta Doğu Gıda Fuarı’nın ikinci gününde, GSO Gıda Zirvesi; “Yeni Dünyada Yeni…
Dünyadan Gelişmeler
EIT Food’un (Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü) yayınlamış olduğu araştırma raporunda, veriler, 17 Avrupa ülkesinden yaklaşık 300 üyesi olan çevrimiçi bir topluluk olan Vatandaş Katılım Forumu’nda toplanmış olup araştırmaya yemek hakkında konuşmak isteyen…
Gıda alerjisi görülme sıklığı tüm dünyada artıyor. Gıda alerjisi erişkinlerde yüzde 3, çocuklardaysa yüzde 6 sıklıkta görülüyor. Geçtiğimiz günlerde…
Ekmek küfünü atıp, kalanını yemekle tasarruf etmiyor, aksine bedeninize toksik madde yükleyerek sağlık sorunlarına zemin hazırlıyorsunuz. Küfler, bitkisel veya…
Yumurta tazelik testi nasıl yapılır.. Yumurta taze mi bayat mı nasıl anlaşılır.. Yumurta nasıl saklanır.. Yumurta buzdolabında saklanır mı?…
Popüler Yazılar
From Tech
Posts Just In
Bitki Bazlı Gıdalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akdağ; et, süt ürünleri ve yumurta gibi hayvansal gıdaların sınırlı; sebze…
İhraç edilen ürünlerdeki pestisit ve aflatoksin limit aşımı, sadece ihracat krizine değil, insan sağlığı için büyük risklere de sebep…
Sürdürülebilirlik Nedir?, İsraf Edilen Gıdanın Zararları, Gıdada Sürdürülebilirlik için Tedarik Zinciri Yönetimi ve Güvenilir Gıda üzerinde güzel bir sohbet…
Ben BİTKİDEN Başkanı, Gıda Mühendisleri İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Akdağ. Aynı zamanda gıda, beslenme ve gastronomi alanında…
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın günlük olarak yayınlamış olduğu taklit ve tağşiş ürünleri hakkında bilgiler verilmiştir. https://www.youtube.com/watch?v=mdneQpeS9H4
Konumuz böcekten elde edilen gıda katkı maddesi, doğal renklendiriciler https://www.youtube.com/watch?v=JDK48ifi_8E
Featured Posts
Subscribe to Updates
Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.