Öne Çıkanlar
Malezya Palm Yağı Konseyi (MPOC) tarafından düzenlenen Malezya Palm Yağı Forumu (MPOF) Türkiye 2025, Shangri-La…
Dünyadan Gelişmeler
EIT Food’un (Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü) yayınlamış olduğu araştırma raporunda, veriler, 17 Avrupa ülkesinden yaklaşık 300 üyesi olan çevrimiçi bir topluluk olan Vatandaş Katılım Forumu’nda toplanmış olup araştırmaya yemek hakkında konuşmak isteyen…
Bir toplumun gıda güvenliği seviyesi, doğru bilgiye erişim kapasitesiyle ölçülür. Gıda güvenliği yalnızca denetimlerle değil, toplumsal bilinçle sağlanır. Bugün…
Bitki Bazlı Gıdalar Derneği (BİTKİDEN) Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akdağ, “Türkiye’nin tüketici, iç pazar ve ihracat açısından büyük bir…
İstanbul’da yedikleri sokak lezzetlerinin ardından zehirlenen Böcek ailesinde iki çocuğun ardından anne de hayatını kaybederken, uzmanlar midye, kumpir ve…
Türkiye’de kahve tüketimi hızla artarken, bu büyümenin kültürel mirasımızla uyumlu ve sürdürülebilir biçimde yönetilmesi büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda…
Popüler Yazılar
From Tech
Posts Just In
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın günlük olarak yayınlamış olduğu taklit ve tağşiş ürünleri hakkında bilgiler verilmiştir. https://www.youtube.com/watch?v=mdneQpeS9H4
Konumuz böcekten elde edilen gıda katkı maddesi, doğal renklendiriciler https://www.youtube.com/watch?v=JDK48ifi_8E
Türkiye’nin sahip olduğu zengin endemik bitki florası, ulusal ve uluslararası firmaların bitkisel proteine yönelik yatırımlarını ülkemize çekiyor. BİTKİDEN Yönetim…
Bitki bazlı beslenme, çeşitli sağlık ve çevresel faydaları nedeniyle giderek daha fazla önem kazanıyor. 2 yıl önce kurulan BİTKİDEN…
2025 gıda trendleri, sürdürülebilirlik odaklı bir dönüşümle geleceğin mutfak anlayışını şekillendiriyor. Bitki bazlı beslenme ve çevre dostu inovasyonlar, yalnızca…
CO2 en önemli sera gazıdır, ancak tek sera gazı değildir- tarım, metan ve nitröz oksit sera gazlarının büyük bir…
Featured Posts
Subscribe to Updates
Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.