Öne Çıkanlar
Gaziantep’te düzenlenen MFF Orta Doğu Gıda Fuarı’nın ikinci gününde, GSO Gıda Zirvesi; “Yeni Dünyada Yeni…
Nouvelles du monde
EIT Food’un (Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü) yayınlamış olduğu araştırma raporunda, veriler, 17 Avrupa ülkesinden yaklaşık 300 üyesi olan çevrimiçi bir topluluk olan Vatandaş Katılım Forumu’nda toplanmış olup araştırmaya yemek hakkında konuşmak isteyen…
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9 Temmuz’da yani bugün yurdun büyük bir bölümünde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini açıkladı. İstanbul’da…
Yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte gıda güvenliği daha da önem kazanırken, dondurulmuş gıdalar hem sağlıklı hem sürdürülebilir hem de…
Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi’nce yürütülen Safe2Eat kampanyasına bu yıl Türkiye de dâhil oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde yürütülecek…
Popüler Yazılar
From Tech
Posts Just In
KONU: ULTRA İŞLENMİŞ GIDALAR Tarih: 17.03.2025 Sayı No: 2025-01 Gıda işleme, taze gıdaları ve hammaddeleri güvenli, besleyici ve yenilebilir…
Bitki bazlı bir diyet, hayvanlardan gelen çok az veya hiç bileşen olmayan bitkilerden gelen gıdalara dayanır. Buna sebzeler, tam…
Gıda sistemleri küresel sera gazı emisyonlarının üçte birini temsil ediyor. Kontrol edilmezse, bu emisyonlar muhtemelen Dünya’nın ortalama sıcaklığını 2060’larda…
Araştırmacılar, hayvansal gıdaların bitki bazlı tam gıdalar ile değiştirilmesi durumunda ne olacağını analiz etti. Anne Charlotte şöyle açıklıyor: “Tam/bütün…
Bol miktarda sebze yiyin. Öğle ve akşam yemeklerinde tabağınızın yarısını sebzelerle doldurun. Sebzelerinizi seçerken bol renklere yer verdiğinizden emin…
1 bardak (240 mL) için değerler Süt Çeşidi Kalori (kcal) Yağ (g) Protein (g) Karbonhidrat (g) Kalsiyum (mg) İnek…
Featured Posts
S'abonner aux mises à jour
Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.