Haberler & Duyurular
Basında Biz

Ekonomim | 2025 yılı gıda ve içecek trendleri: Sürdürülebilirlik, yenilik ve sağlık
2025 gıda trendleri, sürdürülebilirlik odaklı bir dönüşümle geleceğin mutfak anlayışını şekillendiriyor. Bitki bazlı beslenme ve çevre dostu inovasyonlar, yalnızca sağlıklı yaşamı desteklemekle kalmayıp, tüketici beklentilerine yenilikçi çözümler sunarak modern gastronomiye yeni bir bakış kazandırıyor. Bitki bazlı beslenmenin artık sağlıklı yaşam arayışındaki bireyler için bir trend olmanın ötesine geçtiğini belirten BİTKİDEN



Anayurt Gazetesi | Gıda Sistemi Dönüşümüne Bitki Bazlı Yaklaşım
Daha sürdürülebilir bir dünya için bitkisel bazlı beslenme sistemine katkı sağlayan paydaşları çatısı altında toplayan Bitki Bazlı Gıdalar Derneği (BİTKİDEN), faaliyetlerine başladı. Uluslararası paydaşlarıyla iş birliği yaparak projeler geliştirmeyi hedefleyen dernek, bitki bazlı gıdaları sürdürülebilir ve bilimsel bir yaklaşımla gıda sistemindeki dönüşümün odağına taşımayı hedefliyor. Bitki bazlı gıdalara yönelik talep








Gelişmelerden Haberdar Olabilirsiniz!
Bitkiden.org.tr'nin e-bültenine abone olun, bitki temelli yaşamın tüm renklerini keşfedin!