Haberler & Duyurular​

Basında Biz

Hürriyet | Bakliyat unlarına talep arttı… Peki bu ürünler geleneksel unun yerini alabilir mi? Hangisi daha sağlıklı?

Son yıllarda bitkisel ve glutensiz beslenmeye ilginin artmasıyla protein ve lif bakımından zengin olan bakliyat unlarına talep de arttı. Nohut, mercimek, fasulye, bezelye gibi baklagillerden üretilen unlar gerçekten geleneksel unun yerini alabilir mi? Bu unlar ne kadar sağlıklı? Bu bakliyatlar una dönüşürken nasıl bir işlemden geçiyor? Sedef Batı & Gürer

Koray Bilici – “GELECEĞE IŞIK TUTAN LİDERLER” kitabı

Koray Bilici’nin yaklaşık 2 yıldır düzenlediği “Liderler Koray Bilici’ye anlatıyor” podcast serisine katılan 50 liderle yaptığı söyleşilerle harmanladığı kitabı Mart ayında piyasaya çıkmıştır. Ebru Akdağ ile yapılan sohbet kapsamında kitapta “margarin üreticilerinin trans yağ mücadelesi, trans yağ yoktur logosunun hikayesi, iklim krizi, gıda güvenliği, bilgi kirliği ve bitkisel bazlı gıdalar”

tr_TRTürkçe